Monday, 16 July 2012

rasperry + peach pie

Summerdessert müssen erfrischend und schnell gemacht sein.
Wir lieben es, die Zeit draussen zu verbringen und jede Minute zu geniessen.

A summer pie for me must be refreshing and fast done! 
We like to spend the time outside and enjoy every minute of the holidays.







Diese Himbeer und Pfirsichtorte ist schnell gemacht.
Eine Kuchenform mit Mürbteig belegen. Einen Becher Mascarpone (250 gr) und gleichviel Ricotta vermischen, 100 gr Rohrzucker unterrühren und auf den Kuchenboden streichen.
Darauf die Früchte verteilen.
Für ungefähr 25 Minuten bei 200° Grad im vorgeheizten Ofen backen.

This one is done in a breath. 
Put some shortcrust pasty in a pie tin. Then mix some mascarpone (250 gramm) with the same amount of ricotta, mix 100 gramm brown sugar inside this mass and put her on the pie bottom.
Up on this you put the rasperry's and peaches.
Bake it for about 25 minutes at 200° degree in the preaheated oven.





Der Rosenstoff ist von Tilda, das kleine Rosa Schüsselchen von Ikea und die grössere weisse Rührschüssel von ib Laursen.

The rose fabric is from Tilda, the little rosa bowl from ikea and the bigger white mixing bowl from ib Laursen.


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3 comments:

  1. mmh...! und oh weh - es istw irklich viel zu spät, sich solche leckeren kuchen anzusehen.

    ihr backt immer so, so tolle sachen.

    liebste grüße

    halitha

    ReplyDelete
  2. das sieht sehr lecker aus, klingt nach einer tollen kombination!

    ReplyDelete
  3. it looks delicious, although what really made me smile was the raspberry on the end of the child's finger! your photos are lovely and reminded me that we have a blueberry pie in the refrigerator. time for a snack!

    ReplyDelete

Thank you all, I'm so happy about your comments and that you let me feel the love.
Feel free to communicate with me in english, german, italian and soon french!
Thank to all of you kind and lovely souls out there.

Eos

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